Lite för mycket information...

Satt uppe till 2 igår och gled in till jobbet till 11 idag för att träffa min chef. Har gjort dagens arbete och nu kan jag hitta på något roligt. Vad kan man styra upp..? Vad vill jag göra.. Jag vet.. Jag vet.. Men, men ska nog ta ett chill pill o inte stalka honom. Aldrig bra att stalka har jag hört, men det kanske jag borde pröva, alltså att stalka. Skulle kunna vara trevligt.

Nej, men allvarligt så tänkte jag glida in till staden. Köpa mig lite kläder inför måndag då jag ska hålla en presentation.

Han

Så jag sitter hemma en fredagskväll o har på tvn. Skulle precis göra klart en jobbgrej, jo jag vet det är illa. Men allt jag kan tänka på är min kollega som jag träffat en del senaste tiden.

Jag funderar på vad han gör. Funderar på om han gillar mig. Funderar på om han träffar någon annan. Funderar, funderar, funderar. Vi har egentligen inte sagt något om vad vi vill. Jag tror inte att jag ska fundera så mycket. Bara vara. Men jag skulle vilja prata mer med honom. Alltså veta mer om honom, på något sätt har det inte blivit så mycket pratande. Men nej jag ska inte planera o fundera. Det känns inge roligt.

Jag ska inte göra som man ska, jag ska göra som jag vill. Mer hjärta än hjärna.


Börjar ytligt, sen lite djupare o sen hmm...

Klippte mig imorse o köpte smink. Får alltid lite dåligt samvete när jag lägger så mycket pengar på mitt utseende. Men vad ska jag göra, jag gillar det.

I många år sminkade jag mig inte alls. Vet inte riktigt varför. Kanske var det för min pojkvän som jag hade då. Vi var tillsammans i över 10 år, från att jag var 15 tills fram tills för ett halvår sedan. I somras när vi var utomlands så insåg jag något när jag ville se bra ut när vi gick ut o käkade men han kände sig obekväm. Han kände det som att alla undrade varför jag var tillsammans med honom, kanske hade han alltid undrat det. Jag kände bara att "kan du inte i stället ge mig en komplimang för att jag ser bra ut". Och jag ville ju se bra ut för honom, för oss. Kanske var det därför jag slutade att klä upp mig o sminka mig - alltså för hans skull. Dumt.

Nu undrar jag varför jag var tillsammans med honom i så många år. Inte för att andra kanske inte förstod utan kanske för att han aldrig var bekväm med att vara tillsammans med mig. Han kände sig nog väldigt ofta att han var i underläge. Vad gör man om man är en framgångsrik, smart, snäll och snygg tjej som många uppskattar (så jäkla jobigt o va så bra ;) haha)... Jag är också otroligt lätt att ha o göra med och är socialt begåvad... Haha, kontaktannons, here I come..


Ibland så!

Jo så att. Allt är bra. Jag tycker mig höra fåglar som kvittrar o allt sånt. Livet leker.. Ja, du kan ju gissa varför. Gissa är bra. Hihi. Har mycket jobb, borde vara grymt stressad, verkar inte vara så idag, inte en sån dag. Kan säga att mina tankar är någon annanstans. Uppe i det blå. Men allt är bra. Bara bra. Lite lullig.

Så nu ska sluta med mitt flumm inlägg.
:)


Fåfänga jag

Jag är ganska fåfäng just nu. Har märkt att just fåfänga går upp och ner för mig. Jag kan inte ens gå utanför dörren utan smink. Känns dumt på något sätt, men det är jag. Jag gillar att se bra ut, vara fin i håret o sminkad.
Jag gillar också en kort kjol och högklackat. Gärna lite för höga klackar mot vad som är ok. Vad kan jag säga, jag gillar det.

Men allt sånt tonar jag ner ganska ofta. Bättre att se lite förjävlig så sätter på mig min loppiga tröja o jeans. Bättre att smälta in. Men smink det kommer jag att ha på mig minsann. O vara snygg i håret också.


Efter mat

Efter att ha varit jävligt förbannad så infann sig ett lugn, det hjälpte nog att äta lunch också. Och nu sitter jag och skriver på det jag skulle skriva med ett slags fokus.

Men det som är positivt är att jag börjar känna mig som mig själv igen. Efter år av bara försöka att överleva så börjar JAG glida tillbaka till mig. Jag börjar känna mig levande igen, börjar känna ett driv. Börjar blir riktigt förbannad när andra jävlas med mig. Detta är bra. Mycket bra. Jag tror på framtiden, tror på att den kommer att bli riktigt bra.

Jag kommer att ha energi nog att ta aktiva beslut och göra saker som jag vill. Just nu, just idag är det bästa jag kan göra att skriva skiten. Snart kommer jag att göra helt andra saker och av andra skäl. Snart så. Det finns inget annat.

Förbannad

Är hemma o är sjuk och min chef ringde precis och förklarade att jag visst måste göra en stor grej på måndag. Att jag inte har något val. Vilket innebär att det inte spelar någon roll att jag är sjuk jag måste ändå göra klart och skicka en grej idag. Och jag blir så jävla förbannad. För jag blir så jäkla frustrerad. Inte öppet mot honom. Men när vi lagt på så sätter jag på mig boxnings handskarna och bara slår. River sönder otaliga tidningar. Målar en tavla i ren ilska. Och jag är fortfarande förbannad. Har lust o bara skrika, gråta och allt sånt. Funderar på att slå sönder tangetbordet men inser att det bara skulle vara dumt.

Känner mig löjlig, det är inte första gången som en chef bestämmer över en. Man måste bara foga sig och tänka "ja, jag ska göra den skiten som är helt värdelös för att du säger det". De är inte ens vänner, de är inga som tar hand om en, de är bara chefer som tänker på sitt egna bästa. Kanske borde jag säga upp mig själv.

Dubbel date...

Jag är ju sjukt ovan vid att vara singel. Och det finns två killar som känns intressanta, kollegan och nyårskillen, som jag vill lära känna bättre. Men mitt problem är att jag inte har någon aning om när man inte längre kan ha två trådar ute. Men jag antar att man måste använda sig av sin såkallade magkänsla.

Alltså jag har inte riktigt gjort det med flit heller. Det skulle ju vara enklare om det bara var en. Detta eftersom det känns på något sätt som om jag då skulle låta mig falla lite enklare, inte hålla tillbaka ngt. Men, men man kan ju faktiskt ha sämre problem. Och de båda är bra killar också... Bra killar är bra!

Bara lite info...

Träffade någon igår som är en bra kille, kollegan brukar jag nog kalla honom här. Vill inte skriva förmycket. Brukar inte vilja prata så mycket eller skriva så mycket om sånt. Vill liksom behålla det för mig själv, inte sätta ord på det, ord gör det så annorlunda. Som att det skulle vara något spektakulärt, vissa saker ska man behålla för sig själv. Men det var trevligt o mysigt. Kan jag tänka mig göra om.

Det är inte ok

Kom precis in till jobbet. Håller på med ett projekt som inte alls funkar, det är min chef som forcerar det hela. Det funkar liksom inte och jag får sen ta hela smällen för det. Försöka att parera så gott det går. Det känns så jäkla dumt. Och jag känner att jag bara gräver min grav djupare och djupare för varje steg. Inte en kul känsla. Och det stressar upp mig. Känns inte alls bra. Och i slutändan så känner jag att jag blir mer och mer sjuk, mitt immunförsvar ger upp jag får ont i magen. Det ska inte vara såhär. Det är inte ok.

Jag vill inte komma till jobbet med ångest och känsla av att jag måste göra något som inte går att göra.

Inget tidsslösande här inte.

Har försökt att vila lite senaste dagarna, men känner mig fortfarande lite seg. Men det går åt rätt håll i alla fall.

Idag har jag planerat in en fika med en kille som jag inte känner, knappt pratat med. Träffade honom på en fest i lördags och han var väldigt blyg. Jag har någonstans tänkt att man måste ge blyga killar en chans, han kanske är jättetrevlig. Men samtidigt så känner jag lite att jag hellre åker hem och tar det lugnt. Och jag har lite andra killar på gång som är bra och som jag hellre skulle träffa, eller vila upp mig för att orka träffa. Så summan av kardemumman är att jag nog kommer att ställa in med honom idag. Det är inte bra att slösa på sin egen och andras tid, bättre att bara göra det man verkligen vill göra.

Segt..

Blev lite småsjuk igen... Och ja, vad kan man vänta sig. Om man inte tar det lugnt och knappt sover så är det klart att man inte blir mer frisk. Som man bäddar får man ligga, kan inte skylla på något annat än min egna dumhet.

Det tråkigaste med att vara krasslig och trött är att allt känns så tråkigt för att man inte har någon lust att anstränga sig. Ingen inspiration, vill mest bara ta det lugnt o kolla på någon tv-serie som jag redan sett. Men jag är på jobbet, ska mest sitta framför datorn och göra klart en presentation tills på torsdag.

Så planen är att vila upp mig så att inspirationen och orken kommer tillbaka.

Kan behöva vila lite.

Vad kan man säga... Morgonen var inte barmhärtig, helgen var ju inte så lugn och avslappnande som man hade kunnat önska. Så skulle behöva ta det lite lugnt i dag. Kanske sova lite. Ta en långpromenad. Men men vad kan man göra... jobba måste man väl.

Jo, så jag hörde att min goda vän på jobbet har sin bröllopsdag idag så jag sa NATURLIGTVIS att jag kunde passa deras barn.. Bra där! Det är ju ett bra sätt att slappna av på, barnpassning... Sa jag att de är tre stycken. Få se om det blir av. Men jag vill gärna göra det, det skulle vara kul. Köra lite singstar o hänga med barnen.

Söndag

Kom precis hem... Har varit guide i sthlm till en finska och en mexikanska. Så jazzbrunch på mosebacke, katarinahissen, djurgårdsfärjan, wasamuseet. Och sen promenader. Är helt slut, hela helgen har varit intensiv... Och mycket bra.

Men på något sätt fick jag en dålig smak i munnen. Jag är irriterad... Det är så att min syster hänger med mig o mina kompisar ganska mycket. Just nu så sitter hon med min bästa kompis (en tjej som jag pratar med varje dag) och en kollega till mig och det stör mig, kan hon inte hänga med sina vänner i stället? Det stör mig ännu mer att det stör mig. Men jag kan liksom inte ha kul när hon är med. Men jag måste släppa det, för min egen skull. Jag vet att mina vänner gillar mig, att jag inte behöver tävla med henne.

Mmm.

Jo så måste säga att filmen var sådär men hånglet mycket bra. Han ska tyvärr åka skidor denna vecka så kommer inte se honom på ett tag. Kanske är bra, så kan man fundera o känna efter och allt annat sånt dumt.

Han är bra på att ge komplimanger. O jag gör inte det... Men det kanske är ok. Jag tänker att det faktumet att jag ler med honom hela tiden är komplimang nog. Kanske behöver jag inte tvinga fram några komplimanger. Han kan också sträcka sig fram och hångla upp mig nästan var som helst, på ett café eller i en restaurang. Och jag gillar det. 

Hoppas att han gillar mig och vill fortsätta träffa mig...  

På jobbet...

Blev grymt uttråkad igår när jag var hemma och det är väl ett tecken på att man är frisk.. Och jag mår mycket mycket bättre idag, tack gode gud för det (nej jag är inte troende).

Ikväll ska jag träffa min flört från nyårs, vi ska gå på bio. Mmm det ska bli mysigt. Men jag blev lite kluven nu på morgonen när jag träffade min kollega som jag tycker är intressant också... Hmm, men båda är bra killar och det skadar inte att lära känna båda dem bättre. O jag är nog lite hångelsugen...

Så idag...

Idag är jag hemma, är sjuk. Har någon slags infektion, mitt immunförsvar är inte det bästa så det blir en del sjukdagar. Blä för det. Skulle vilja ligga i sängen med någon o mysa. Sa jag att jag är singel?? Sånna här dagar är det inte trevligt att vara singel. Men inte så mycket att göra, bita i det sura o försöka att bli frisk.. Hitta på lite roliga saker här hemma. Pyssla lite. Jag gillar att pyssla..

Första inlägget på min nya blogg..

Ny blogg, nytt liv. Eller hur är det man säger. Det är ju trots allt ett nytt år. Ett år där jag ska fortsätta att ta aktiva beslut och steg för att må bättre. Kommer fortsätta att vara ett hårt arbete men jag tror att det kommer att vara värt det.

Så vem är jag. Jag är en snart 30-årig tjej som bor i sthlm. Jobbar med forskning och har en kronisk inflammationssjuksom. Har i hela mitt liv satt ribban högt och pressat mig hårt med nya utmaningar. För ett par år sedan förlorade jag min bror. Lite före det hände hade jag börjat ifrågasätta vad jag höll på med, vart jag var påväg. Frågor som, "Hur vill jag leva mitt liv?" blev viktiga. Och efter ett par svåra år börjar jag äntligen att vakna, komma tillbaka. Och jag kunde inte vara mer tacksam.

Det jag skriver om kan vara allt från helt vanliga saker till ganska tunga och djupa ämnen. Ibland med glimten i ögat ibland gravallvarligt. Men jag skriver för att jag gillar det.


RSS 2.0